Wandelen in het Vrijbroekpark

Ken jij het Vrijbroekpark in Mechelen al? Dit park is wel 50 hectare groot en biedt voor ieder wat wils. Ideaal voor een namiddag ontspannen aan de rand van de stad Mechelen. Lees snel verder en ontdek waarom jij eens een bezoekje moet brengen aan het Vrijbroekpark!

Wandelen en fietsen

De vele paadjes in het park laten het toe om er een mooie fiets- of wandeltocht te maken. Een gevarieerde tocht is het zeker, in slechts enkele stappen of trappen ga je van een pad langs het water naar een pad tussen de velden.

Verkeerstuin

In de verkeerstuin kunnen kinderen zich op een speelse manier wegwijs maken in de verkeersregels. Al fietsend, steppend, … leren ze te stoppen aan een rood licht, de weg te delen met tegenliggers en welke verkeersborden er zoal bestaan (en dat zijn er veel!).

Hondenweide

Ook honden zijn welkom in het Vrijbroekpark. Er werd zelfs een hele weide afgezet waar jouw hond vrij kan rondlopen en spelen. Wie weet maakt jouw hond er wel een nieuw vriendje?!

Even uitrusten

Heb je nood aan een hapje of een drankje na al dat wandelen? Dan kan je even uitrusten in Brasserie Vrijbroekhof en brasserie ’t Park. Neem zeker eens een kijkje op hun websites voor meer info.

http://www.brasserie-tpark.be/
https://www.taverne-vrijbroekhof.be/

Meer info

Openingsuren

Het domein is alle dagen toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Adres

Sietse De Berlangeer

Lees ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *