De beste zuurdesem pizza’s bij Standard in Antwerpen

Pizza Margarita & Pizza Parmaham

Op de Pakt site in het prachtige Groen Kwartier in Antwerpen vind je Standard terug. Je voelt je er meteen thuis door de gemoedelijke sfeer en de gezellige inrichting. Bij goed weer kies je best een tafeltje uit op hun terras met een prachtig uitzicht op de groene Pakt site. 

Bij Standard kan je heerlijke zuurdesem pizza’s en kruidige salades bestellen. Er wordt zoveel mogelijk met biologische seizoensgroenten en kruiden gewerkt die in de serres op de daken van de Pakt site groeien. Het menu volgt de seizoenen en je kan ook steeds kiezen tussen enkele vegan en vegetarische opties. Voor de aperitief fans onder ons heb ik goed nieuws want bij Standard is het elke dag apero van 17 tot 18u en daarbij krijg je dan free fingerfood. Ook de zoetebekken vinden hun ding bij Standard want tiramisu en andere lekkere dessertjes vind je terug op de kaart.

Ga dus zeker eens langs bij Standard als je in Antwerpen bent. Maak dan ook meteen een wandelingetje in het Groen Kwartier en geniet van de mooie Pakt site. Dat wordt gegarandeerd een leuk tripje voor jou en je gezelschap.

Openingsuren Standard Antwerpen
Maandag tot vrijdag: 12u- 14u & 17u – …
Zaterdag: 17u – …
Zondag: 12u30 – 20u30
Reserveren via de website of via 03 230 13 41

Adres
Standard vind je in het Groen Kwartier op de Pakt site (Regine Beerplein nummer 1) in Antwerpen.

Laure Van der Keelen

Lees ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *